Een nieuwe vakantiefilmtraditie creëren

Als het kerstdiner voorbij is, zitten veel gezinnen rond te praten over alle dingen die in hun leven zijn gebeurd. Hoewel het onschuldig genoeg kan beginnen, zullen er binnenkort een paar opmerkingen worden gemaakt die dit rustige gesprek in een familiegevecht zullen veranderen. Als het een bespreking is van de persoonlijke sorteerkansen, zullen verschillende familieleden partij kiezen en voor je het weet heb je misschien een volledige ruzie.

Is er een manier om dit dit jaar te voorkomen? Overweeg hen de tijd te geven om ruzie te maken, maar geef ze in plaats daarvan iets anders te doen. Veel gezinnen hebben dit al gedaan door een vakantieklassieker te hebben die ze allemaal na het eten bekijken. Maar soms kan te veel jaren traditie een beetje te veel zijn en wil je diezelfde film misschien niet nog een keer kijken. U moet een aantal nieuwe komische kerstfilms toevoegen aan uw dvd-collectie.

Hier is een lijst met een paar films die je zou kunnen overwegen om te spelen nadat het gezin hun kerstdiner heeft gehad en klaar is om achterover te leunen voor een goede lach. Onthoud dat als ze lachen, het veel moeilijker is om te vechten.

Geef de feestdagen een tip terwijl de crew van Paddy’s Pub aan een waanzinnige kerstreis begint. Dit is wat je hebt met de kerstspecial It’s Always Sunny in Philadelphia. Dit geeft een compleet nieuwe draai aan het verhaal van Kerstmis. Van de kerstman die rood van het bloed draagt ​​tot elfen die helemaal geen schattige elfjeskostuums of kleren dragen, het is een unieke kijk terwijl de cast de betekenis van Kerstmis probeert te vinden.

Jeff’s Puppets staan ​​klaar om Kerstmis op hun eigen speciale manier te vieren. Velen van ons zijn regelmatig verliefd op de capriolen van Jeff, Walter, Peanut, Achmed en Jose Jalapeno. Nu kun je opgewonden raken om ze in een heel nieuw licht, kerstlicht, te zien terwijl ze op vakantie gaan. Stel je voor dat Water als kerstman vakantievragen beantwoordt en je snel een deel van deze dvd bekijkt.

Must See Holiday Movies for the Entire Family

The holidays are full of fun and wacky movies that the entire family can watch and love. There are some traditional movies that must not be missed during this season. If you do not own these movies, you can find them on many of the local and cable television stations or you can stream them live to your television through many of the subscription movie services.

Rudolph the Red-Nosed Reindeer Probably one of the most popular of all the Christmas movies, this offering shows that everyone is different and should be loved for who they are. While this is the prevalent theme, there is also plenty of music, singing, and dancing as well as great comedic bits. The action lovers are not disappointed either as Rudolph and his friend’s fights with the abominable snowman to save his family.

Scrooge There are many versions of this tale of greed and finally generosity. This Dickens classic has had many incarnations and there are some great cartoon versions for the little ones to enjoy. For older children, one of the more modern movies may be more appropriate.

It’s a Wonderful Life This is a timeless tale and a movie that has stood through all of the changes in culture and technology. It is a simple tale of a man learning that he has more to live for than he thought and can show how the human spirit can survive.

Santa Clause is Coming to Town Another of the classic Christmas cartoons, this one is the story of how Santa came to be. Children and adults of all ages simply love this story and it is bound to continue to be a hit each and every Christmas for years to come.

Charlie Brown Christmas Any adult can remember watching this movie and falling in love with the Charlie Brown Christmas tree. In fact, there have probably been times when you felt like your tree had that Charlie Brown spirit. Again, a timeless story about the real reason we celebrate this holiday told in a way that children can understand.

These movies are a great tradition and should not be missed this holiday season. Many offer great themes and exciting storylines that keep children interested. Mom and dad can get into the holiday spirit when the load up one of these movies and watch with their children.

Vakantiefilms die het hele jaar door leuk zijn!

Wie zegt dat het eigenlijk een vakantie moet zijn om van een vakantiefilm te genieten? Sommige mensen genieten best veel van het kijken naar Valentijnsfilms in september en kerstfilms in juni. Hier zijn er een paar waarvan u kunt genieten, ongeacht in welke tijd van het jaar het is!

Home for the Holidays: In deze film is Holly Hunter te zien als een alleenstaande moeder die terugkeert naar haar ouderlijk huis om het Thanksgiving-weekend met haar familie door te brengen. Robert Downey Jr. speelt haar broer en de rest van de ondersteunende cast van personages is charmant en geweldig omdat ze hun disfunctionele familierollen perfect spelen! Wat dit gezin zo charmant maakt, is dat hun disfunctie voortkomt uit een traditioneel gezin. Vader speelt orgel en draait de slang om naar kinderen die ruzie maken terwijl mam nitpicks en de zus proberen de perfecte huisvrouw te zijn. Je stopt niet met lachen totdat de credits rollen!

Love Actually: Het mooie van deze vakantiefilm is dat het technisch gezien geen vakantiefilm is. Natuurlijk vindt het verhaal plaats in de maand voor en na Kerstmis en zoveel van de activiteiten die de personages ondernemen, zijn gerelateerd aan Kerstmis. Maar het verhaal gaat echt over persoonlijke relaties en hoe verweven we allemaal kunnen zijn. Dit is een film die je wilt herhalen, zodat je erachter kunt komen hoe alle personages zijn verbonden!

Vliegtuigen Treinen en auto’s: Steve Martin speelt een man wiens enige wens het is om naar huis te gaan en Thanksgiving Day met zijn gezin door te brengen in deze film. Onderweg zit hij vast met de luide en enigszins onaangename John Candy. Deze hysterische film kan worden genoten, ongeacht de tijd van het jaar.

Edward Scissorhands: Deze film speelt zich rond Halloween af, maar het hoeft niet eenendertig oktober te zijn om te genieten van een van de eerste filmrollen van Johnny Depp. Wie heeft er geen zwak voor de jonge man met een schaar voor handen die gewoon een manier wilde vinden om het meisje van wie hij hield vast te houden? Dit is ook een van de eerste populaire films van Tim Burton en een geweldige introductie tot zijn excentrieke stijl!

When Harry Met Sally: De typische scène van deze film speelt zich af op oudejaarsavond, maar je hoeft niet te wachten tot de bal begint te vallen op Times Square om te genieten van de chemie tussen Meg Ryan en Billy Crystal. Deze film over hoe mensen samenkomen is een klassieker en heeft Meg Ryan tot een ster gemaakt.