Als het kerstdiner voorbij is, zitten veel gezinnen rond te praten over alle dingen die in hun leven zijn gebeurd. Hoewel het onschuldig genoeg kan beginnen, zullen er binnenkort een paar opmerkingen worden gemaakt die dit rustige gesprek in een familiegevecht zullen veranderen. Als het een bespreking is van de persoonlijke sorteerkansen, zullen verschillende familieleden partij kiezen en voor je het weet heb je misschien een volledige ruzie.

Is er een manier om dit dit jaar te voorkomen? Overweeg hen de tijd te geven om ruzie te maken, maar geef ze in plaats daarvan iets anders te doen. Veel gezinnen hebben dit al gedaan door een vakantieklassieker te hebben die ze allemaal na het eten bekijken. Maar soms kan te veel jaren traditie een beetje te veel zijn en wil je diezelfde film misschien niet nog een keer kijken. U moet een aantal nieuwe komische kerstfilms toevoegen aan uw dvd-collectie.

Hier is een lijst met een paar films die je zou kunnen overwegen om te spelen nadat het gezin hun kerstdiner heeft gehad en klaar is om achterover te leunen voor een goede lach. Onthoud dat als ze lachen, het veel moeilijker is om te vechten.

Geef de feestdagen een tip terwijl de crew van Paddy’s Pub aan een waanzinnige kerstreis begint. Dit is wat je hebt met de kerstspecial It’s Always Sunny in Philadelphia. Dit geeft een compleet nieuwe draai aan het verhaal van Kerstmis. Van de kerstman die rood van het bloed draagt ​​tot elfen die helemaal geen schattige elfjeskostuums of kleren dragen, het is een unieke kijk terwijl de cast de betekenis van Kerstmis probeert te vinden.

Jeff’s Puppets staan ​​klaar om Kerstmis op hun eigen speciale manier te vieren. Velen van ons zijn regelmatig verliefd op de capriolen van Jeff, Walter, Peanut, Achmed en Jose Jalapeno. Nu kun je opgewonden raken om ze in een heel nieuw licht, kerstlicht, te zien terwijl ze op vakantie gaan. Stel je voor dat Water als kerstman vakantievragen beantwoordt en je snel een deel van deze dvd bekijkt.